PODCAST

Podcast 18 Afleveringen

Podcasts met elektrische auto-nieuws van experts

Je kunt onze podcasts ook op YouTube bekijken.
Als je je meteen abonneert en de meldingen (bel-icoontje) aan zet dan ontvang je direct een melding zodra er een nieuwe podcast beschikbaar is!
youtube.com/@EVJaarboek


24 oktober 2023

Update 2024

In deze laatste aflevering van het 'seizoen' gaan Jasper Engel en Joeri van Dam in gesprek over het nieuwe EV Jaarboek van 2024. Een aflevering boordevol informatie. 
17 oktober 2023

Elektrische bestelauto's

In deze aflevering gaan Jasper Engel en Joeri van Dam in gesprek over elektrische bestelauto's. Een aflevering boordevol informatie. 
10 oktober 2023

Waarom nu wel?

In deze aflevering gaan Jasper Engel en Joeri van Dam in gesprek over de geschiedenis van EV met de vraag: waarom lukt het nu wel, maar vroeger niet? Een aflevering boordevol informatie, blijven luisteren dus! 

27 september 2023

EV Experience special #4 studenten editie

Een serie speciale afleveringen opgenomen op de EV-experience op het circuit van Zandvoort. Studenten aan het woord. 
26 september 2023

EV Experience special #3 met EV Database

Een serie speciale afleveringen opgenomen op de EV Experience op het circuit van Zandvoort. In deze aflevering gaan Jasper Engel en Joeri van Dam in gesprek met Arne Brethouwer. 
25 september 2023

EV Experience special #2 met Maarten Pompen

Een serie speciale afleveringen opgenomen op de EV Experience op het circuit van Zandvoort.
24 september 2023

EV Experience special #1 met Maarten Pompen

Een serie speciale afleveringen opgenomen op de EV Experience op het circuit van Zandvoort.
18 september 2023

Op vakantie met

In deze aflevering gaan Jasper Engel en Joeri van Dam in gesprek over vakantie met de caravan, energielabels en accu's wisselen. Een aflevering boordevol informatie. 
11 september 2023

Opladen en geld verdienen?

In deze aflevering gaan Jasper Engel en Joeri van Dam in gesprek met Frank Breukelman, PR-specialist bij Zonneplan, over energiecontracten. Alles wat jij wil weten over de dynamische energiecontracten in combinatie met een elektrische auto komt aan bod in deze aflevering en Frank geeft een aantal waardevolle tips aan het einde van de aflevering. 
04 september 2023

Laadpaalkleven, mag dat?

In deze aflevering gaan Jasper Engel en Joeri van Dam in gesprek met Nick Voorbach, oprichter en CEO van verkeersboete.nl, over laadpaalkleven en verkeersboetes. Alles wat jij wil weten over regelgeving rondom het parkeren van je elektrische auto komt aan bod in deze aflevering en Nick geeft een aantal waardevolle tips aan het einde van de aflevering.
28 augustus 2023

Toch waterstof?

In deze aflevering gaan Jasper Engel en Joeri van Dam in gesprek met Herman Bron, Account Manager Fleetsales bij Oostendorp Autogroep, over waterstof. Alles wat jij wil weten over de toekomst van waterstof komt aan bod in deze aflevering en Herman geeft een aantal waardevolle tips aan het einde van de aflevering. 
21 augustus 2023

Welke laadpaal thuis

In deze aflevering gaan Jasper Engel en Joeri van Dam in gesprek met Joury de Reuver, Founder/CEO van Soolutions, over thuisladen. Alles wat jij wil weten over thuisladen komt aan bod in deze aflevering en Joury geeft een aantal waardevolle tips aan het einde van de aflevering. 
14 augustus 2023

Elektrische motorfietsen

In deze aflevering gaan Jasper Engel en Joeri van Dijk in gesprek met Arjan Hordijk over elektrische motorfietsen.
07 augustus 2023

Auto's en de belastingdienst

In deze aflevering gaan Jasper Engel en Joeri van Dam in gesprek met Heleen Elbert over fiscaliteit. Heleen vertelt je van alles over: bijtelling, rekeningrijden, prinsjesdag en het beste advies om een belastingcontroleur voor je te winnen. Blijf ook vooral luisteren tot het einde, want Heleen heeft ook nog een aantal goede tips voor de aankomende EV rijder.
31 juli 2023

Nieuwe merken

In deze aflevering gaan Jasper Engel en Joeri van Dam in gesprek met Jan Nigten CEO van Aiways Nederland over nieuwe Chinese automerken.

24 juli 2023

Welke laadpas heb ik nodig?

In deze aflevering gaan Jasper Engel en Joeri van Dam in gesprek met Maarten Hachmang van Laadpas Top 10 over: laadpassen. Alles wat jij wil weten over laden komt aan bod in deze aflevering en Maarten geeft een aantal waardevolle tips aan het einde van de aflevering. Blijven luisteren dus!

17 juli 2023

Snelladen, hoe werkt het?

In deze aflevering gaan Jasper Engel en Joeri van Dam in gesprek met Luc Bronk van Fastned. Alles wat jij wil weten over snelladen komt in de aflevering aan bod.
14 juli 2023

Introductie podcast 'Alle elektrische auto's'

Jasper Engel en Joeri van Dam introduceren de podcast 'Alle elektrische auto's'.